The Graduates is dé afstudeertrip van het jaar. Een paar honderd zesdejaars van over het hele land trekken in september naar Lloret de Mar!YouTube


Lloret De Mar


The city that never sleeps

Deze Spaanse stad staat synoniem voor de onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met cocktail in de hand op de hemelse stranden, genietend van de zwoele Spaanse zon. ’s Avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes met o.a. Kraantje Pappie!

Als de zon onder gaat gaan de neonlichtjes van de grote hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken.

Alsof dit nog niet genoeg zou zijn komt ook Kraantje Pappie speciaal voor The Graduates afgezakt naar Lloret de Mar!

Activities


In Lloret de Mar is er nog zoveel meer te doen dan zonnen en feesten! Onderstaande activiteiten worden allemaal georganiseerd voor The Graduates en kan je tegen een supervoordelig tarief bijboeken bij je reservatie.

Boat Party
Trip naar Water World
Banana Boat
Trip naar Barcelona
Sea Kayak
Paintball

Your stay

De best gelegen appartementsgebouwen werden afgehuurd voor The Graduates. Ze zijn gelegen op of vlakbij "The Strip" van Lloret, de hoofdstraat met alle discotheken, en vlakbij 't strand: de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie!

Er zijn studio's & appartementen voor 2, 3, 4, 5 en 6 personen. Ben je met een grotere vriendengroep, dan zorgen we dat jullie appartementen naast of vlakbij elkaar liggen. Elk appartement is voorzien van keuken, living en badkamer.

Daarnaast heb je als Graduate ook een hele week toegang tot één van de mooiste zwembaden van Lloret de Mar. Hier wordt ook drie keer een spetterende pool party georganiseerd, enkel voor The Graduates.Foam Party (last summer)Fire show (last summer)

Not yet convinced? Ask These Graduates!

Praktische info

Heen & Terug

The Graduates vertrekken op zondagavond 3 september 2017 met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zondagochtend 10 september 2017.

Kostprijs

Deelnemen kost 390€ per persoon, daarin is begrepen:

  • De busreis heen en terug
  • Overnachting in appartementen (6 nachten)
  • The Graduates shirt
  • Gratis toegang tot het zwembad en 3x poolparty
  • Gratis toegang tot de discotheken
  • De volledige omkadering van de trip

Optioneel kan je nog alle activiteiten erbij nemen in een voordelig activity pack van 69€. Hierin is begrepen: Dagtrip naar Barcelona, Boat Party, Sea Kayak sessie, Banana boat sessie, Paintbal namiddag, tripje naar WaterWorld.

Je kan ook al deze activiteiten afzonderlijk bijboeken ter plaatse: Barcelona Trip: 19€ / Paintbal Sessie: 25 € / Boat Party: 24€ / Sea Kayak: 21 € / Banana Boating: 15 € / Waterworld: 25 €.

Inschrijven

Enkel wie geboren is in 1998 en 1999, of wie in schooljaar 2016-2017 in het zesde middelbaar is ingeschreven kan deelnemen aan The Graduates.

Vanaf zaterdag 21 januari 2017 om 12u kan er online ingeschreven worden op deze website. De eerste persoon die inschrijft maakt een team aan, kiest de grootte van het team en het gewenste appartementen, de andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan dit team (ze hebben hiervoor je teamwachtwoord nodig). Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot 1 augustus 2017 ten laatste.

Begeleiding

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010.

Er is een groot aantal monitoren (1 per 15 personen) mee om de jongeren te helpen & begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen. Dagelijks komen de monitoren langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan. Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24/24 en 7 dagen op 7 bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde gebouwens als de jongeren.

Voor alle vragen kan u ons bereiken op info@thegraduates.be of op onderstaand adres:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent
tel. 09 310 52 04

Maaltijden

De meeste jongeren zullen wellicht zelf koken in hun appartement. Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie 'FOOD': je betaalt 89 € extra en kan dagelijks ontbijten en avondeten in een lokaal restaurant vlakbij je appartement.

Verzekering

Bij inschrijving kan je de Allianz Reis & Annulatieverzekering kiezen (39 €). Je leest hier wat de reisverzkering dekt, en hier de annulatievoorwaarden.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of heb je een leuk idee voor The Graduates? Spreek ons aan op Facebook, stuur een e-mail naar info@thegraduates.be of kom gewoon even langs bij ons op kantoor:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent

Join The GraduatesMaak je keuze hieronder.
De inschrijving verloopt via je facebook account*.

Nieuw Team Inschrijven bij bestaand team

* We gebruiken dit enkel om je basisgegevens & profielfoto al in te vullen en je aanwezig te zetten voor het event op facebook. Probleempjes met de inschrijvingsapplicatie mogen gemaild worden naar info@thegraduates.be