Instagram

Ga deze winter mee met The Graduates naar de bergen en boek net zoals honderden andere jongeren je eigen appartement op één van onze topbestemmingen.

more info
The Graduates...
Enkel voor vijfde- en zesdejaars
Ski- en snowboardfun voor alle niveaus
Lessen voor beginners (optioneel)
Begeleide ski-en snowboardtochten (gratis & optioneel)
Coole activiteiten en après-ski (gratis & optioneel)
Je eigen appartement in een topgebied
Krokusvakantie of paasvakantie
Italië of Frankrijk

Destinations

We hebben 2 bestemmingen in de aanbieding. Zo kunnen we garanderen dat we de allerbeste prijs en service aanbieden. Beide gebieden zijn topbestemmingen.

Italy


Val di Sole is meer dan terecht één van de beroemdste skigebieden van heel Italië. Bovendien staat het bekend om haar schappelijke prijzen.

va. 449 EUR

(incl. skipas, bus, accommodatie & Graduates programma)

Go Vacanze

62 km of 150 KM Pistes


Marilleva


Govacanze

Val di Sole - de naam zegt het zelf - is een zonovergoten skigebied met een prachtig uitzicht op het Sellamassief. Dit skigebied is zeer gevarieerd, van easy blauwe pistes tot heel pittige zwarte pistes.

Er zijn ook leuke offpiste mogelijkheden en twee funparks.

Je kan kiezen tussen een skipas voor Folgarida-Marilleva (62 km, voor de beginners) of Dolomiti di Brenta (150 km, voor de meer ervaren skiërs)

Onze appartementen liggen vlakbij elkaar en we hebben er onze eigen Graduates Discotheek.

France


Ook in Frankrijk selecteerden we een topbestemming: Val Thorens. Met haar hoge ligging en uitgestrektheid is dit het mekka voor diehard skiërs en snowboarders.

va. 649 EUR

(incl. skipas, bus, accommodatie & Graduates programma)

Go Vacanze

140 of 600 KM Pistes


Val Thorens


Le Machu Pichu

Val-Thorens is het hoogst gelegen skistation van Europa en ligt in het tweede grootste skigebied ter wereld (Les 3 Vallées) met meer dan 600 km skipistes.

Bovendien is 99% van het gebied boven de 2000 meter gelegen, waardoor je kunt rekenen op de best mogelijke sneeuwcondities!

Het standaard skipas is Val Thorens - Orelle (140km), en je kan dit nòg uitbreiden tot 600 km pistes.


When?

Zowel Val Thorens en Val di Sole op:

KROKUSVAKANTIE

24 feb - 04 mrt 2017

PAASVAKANTIE

31 mrt - 08 apr 2017

activities

Graduates die daar zin in hebben kunnen deelnemen aan een reeks coole activiteiten. Deze gaan door op verschillende tijdstippen en zijn uiteraard gratis & optioneel.

Hieronder een aantal activiteiten van vorig jaar

 

ARCHERY TAG

SLEDGE RACE

AQUA SKI

BIG AIR

enjoy your stay

Het verblijf in de bergen is in appartementen. Alle Graduates zitten vlakbij elkaar, in dezelfde residenties.

Go Vacanze

Val di sole (IT)


Residence: Govacanze

Apartments: 4, 6 & 8 p

Elk appartement is uitgerust met een keuken en al het nodige sanitair.

Le Machu Pichu

Val Thorens (FR)


Residence: Le Machu Pichu

Apartments: 4, 5 & 7 p

Elk appartement is uitgerust met, balkon, keuken en al het nodige sanitair.

Organisation

The Graduates, is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te helpen & begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen. We hebben 1 monitor per 15 personen en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is. The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op wintersport gaan met vrienden. Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen. We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan. Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24h op 24 en 7 dagen op 7 in het skidorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren. Vragen hierover? Contacteer floris@thegraduates.be

PRAKTISCHE INFO

HOEVEEL KOST HET EN WAT IS ER INBEGREPEN?


Deelnemen kost 449€ (Val di Sole), 649 € (Val Thorens Paasvakantie) of 699 (Val Thorens Krokusvakantie) hierin is begrepen:

  • De busreis heen en terug
  • Het verblijf in appartementen (7 nachten)
  • Zesdaags skipas (FR: Val Thorens - Orelle, IT: Marilleva-Folgarida)
  • Alle inbegrepen activiteiten
  • De volledige omkadering van de trip

MAG IK MIJ INSCHRIJVEN?


Enkel wie geboren is in 1999-2000, of wie in schooljaar 2016-2017 in het vijfde of zesde middelbaar is ingeschreven kan deelnemen aan The Graduates.

WANNEER KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?


Online inschrijven kan via de website vanaf woensdag 28 september 2016 om 20u00.

HOE SCHRIJF IK MIJ IN?


Inschrijven gebeurt via deze website in groepen van 2 tot 8 personen. Afhankelijk van de bestemming zijn er appartementen van 4, 6 en 8 personen.

De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuwe groep aan, kiest de bestemming/periode en de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door te klikken op inschrijven in een bestaande groep.

Je hebt daarvoor de groepsnaam en het paswoord nodig die de eerste persoon heeft aangemaakt.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot tenlaatste vier weken voor de start van je vakantie.

ONZE GROEP IS KLEINER/GROTER DAN DE BESCHIKBARE APPARTEMENTEN?


Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 8 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo kunnen we ervoor zorgen dat jullie appartementen zich naast elkaar bevinden.

HEEN & TERUG?


De vertrekdata en uren hangen af van de gekozen bestemming, periode en de gewenste op- en afstapplaats (zie bestemmingen en periodes). Bij inschrijving heb je de keuze om op- en af te stappen in Brugge, Gent, Leuven of Antwerpen. Het vertrek staat voor elke reis gepland op vrijdagavond. De bus rijdt dan 's nachts en komt de volgende ochtend aan. In het terugkeren wordt er vertrokken op zaterdagochtend. De bussen zijn dan terug in het land op zaterdagavond. De exacte uren per opstapplaats worden ten laatste 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail.

WAT KAN IK NOG BOEKEN VIA THE GRADUATES?


UITBREIDING SKIPAS

De skipas voor Val-Thorens is geldig voor het gebied ‘Val-Thorens - 150km’ maar is uitbreidbaar naar ‘Les 3 Vallées - 600km‘ voor een toeslag van €69.

De skipas voor Val di Sole is geldig voor het gebied ‘Folgarida - Marilleva - 62km’ maar is uitbreidbaar naar ‘Dolomiti Di Brenta - 150km’ voor een toeslag van €40.

SKI/SNOWBOARDLESSEN

Kan je nog niet skiën of snowboarden? Kies dan voor de optie: dagelijkse ski- of snowboardlessen. (5x voormiddag - €120)

SKI- EN SNOWBOARDMATERIAAL

Ski’s en snowboards kunnen gehuurd worden aan volgende tarieven:

Only ski’s bronze €59
Only Ski’s silver €79
Only Ski’s gold €99
Ski’s & boots bronze €19
Ski’s & boots silver €99
ski’s & boots gold €119
only snowboard silver €69
only snowboard gold €89
snowboard & boots silver €89
snowboard & boots gold €109

Nog Vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Spreek ons aan op Facebook, stuur een e-mail naar info@thegraduates.be of kom gewoon even langs bij ons op kantoor:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent
Tel: 09 310 52 04

The Graduates wordt georganiseerd door Route du Soleil.