Honderden zesdejaars van over het hele land trekken in de zomer met The Graduates naar dé afstudeerbestemming bij uitstek: Lloret de Mar!
♦ 3 – 10 september 2022 ♦

LLORET DE MAR

Deze Spaanse stad staat synoniem voor de onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met cocktails in de hand op de hemelse stranden, genietend van de zwoele Spaanse zon. ’s Avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes.

boek nu

LOGEMENT

Speciaal voor The Graduates hebben wij de best gelegen appartementsgebouwen afgehuurd! Voor zij die toch net iets meer luxe nodig hebben tijdens hun verblijf, bieden wij prachtige 4-sterren hotelkamers aan. Beide zijn gelegen vlakbij ‘The Strip’ van Lloret, de hoofdstraat met alle discotheken, en vlakbij ’t strand: de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie.

Het Graduates Appartement

SUPER EARLY BIRD
€390,-

Klik voor meer info

Het Graduates
Hotel

SUPER EARLY BIRD
€450,-

Klik voor meer info

ontdek de verschillende waves

THE PERFECT PARTIES
THE BEST ARTISTS

Als de zon onder gaat, gaan de neonlichtjes van de grote hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde TOP-discotheek over met The Graduates.
Ook overdag kan je genieten van de zotste poolparty’s met de grootste pool-stage van Lloret.

Houd de Facebook en Instagram pagina in de gaten voor updates over de line-up!

Swipe en ontdek de volledige line-up!

ACTIVITY PACK

Gedurende deze fantastische week organiseren wij enkele memorabele activiteiten! Deze gaan door op verschillende tijdstippen en plaatsen en zijn uiteraard volledig vrijblijvend en niet verplicht.

BOAT PARTY

Klik voor meer info

BOAT PARTY

We varen uit op een prachtige catamaran waar je kan genieten van een All-In formule. Drank vloeit er à volonté over het dek van het schip en dit in combinatie met enkele lekkere versnaperingen. Hiervoor dienen de mensen die voor de Activity Pack hebben gekozen €20 te betalen voor de All-In Formule.

BARCELONA TRIP

Klik voor meer info

BARCELONA TRIP

Barcelona is één van de bekendste steden van Zuid-Europa! Het is een stad met een rijke geschiedenis en die bruist van leven. De combinatie van perfecte winkelstad, veel bezienswaardigheden, heerlijk eten en de ligging aan het water maken van Barcelona de topbestemming die het is.

PAINTBALL

Klik voor meer info

PAINTBALL

Paintball is een non-contact sport waarbij je de tegenstander probeert uit te schakelen door hem of haar te markeren met een verfballetje dat wordt afgevuurd uit een luchtdrukpistool.

CHURCH PARTY

Klik voor meer info

CHURCH PARTY

Een echte primeur voor The Graduates want in de zomer van 2022 nemen wij voor de eerste keer de gigantische opblaaskerk van Route du Soleil mee naar Lloret.  Waag je aan een waanzinnig kerkfeest tijdens deze onvergetelijke vakantie.

WATERWORLD

Klik voor meer info

WATERWORLD

Op vrijdag kun je een namiddag gaan genieten in het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden, … Je vindt er werkelijk alles. Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

THE WAVES

WAVE 1
SUPER EARLY BIRD

Boek voor 01/03/2022 en geniet van volgende voordelen:

Hoogste vroegboekkorting: €110

Gratis Superflex annulatie (€49)

Gratis Graduates Gadget

WAVE 2
EARLY BIRD

Boek tussen 01/03/2022 en 01/05/2022:

Beperkter aantal appartementen en hotelkamers beschikbaar

Iets hogere prijs

Superflex annulerinsverzekering: €49

WAVE 3
NORMAL BIRD

Boek tussen 01/05/2022 en 01/07/2022:

Meeste appartementen en kamers zijn normaal al uitverkocht

Geen vroegboekkorting

Laatste kans om in te schrijven

boek nu

CORONA FLEXIBILITEIT

Mocht er toch nog één of ander virus of een variant roet in het eten gooien dan kun je steeds kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering (+49EUR) waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie.

Meer info!

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. 

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te helpen en te begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle kamers om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties als de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer ons via mail.

Dit jaar mag iedereen inschrijven die dit schooljaar (2021-2022) afstudeert van het middelbaar.
Ben jij nog geen 18, maar wordt je dit schooljaar nog 18 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website per groep van 2 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 2, 3, 4, 5 en 6 personen. De eerste persoon die inschrijft, maakt een nieuwe groep aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type accommodatie. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 juli 2022.

Online inschrijven kan via de website vanaf  Zondag 30 januari om 14u00. Iedereen die zich heeft gepreregistreerd kan 24u vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf  Zaterdag 29 januari om 14u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 juli 2022.

De afstudeerreis naar Lloret de Mar gaat door tijdens de eerste week van september 2022.

We vertrekken op vrijdagavond 2 september 2022 met de bus uit Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Brussel rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op vrijdagavond 9 september. Alle Graduates zijn op zaterdag 10 september in de voormiddag terug in België.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in de afstudeerreis naar Lloret:

Je betaalt hiervan slechts €100 als voorschot om je plaats reserveren.
Het restbedrag moet betaald worden voor 15 juli 2022.

Prijzen hieronder vermeld zijn de prijzen inclusief SUPER EARLY BIRD!

Het Graduates Appartement €390 inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • Overnachting in appartementen (6 nachten)
 • The Graduates shirt
 • Gratis toegang tot de poolparty (3x)
 • Gratis toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken
 • Optredens van verschillende artiesten
 • De volledige omkadering van de trip

Het Graduates Hotel €450 inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • Overnachting in 4 sterren hotel (6 nachten)
 • The Graduates shirt
 • Gratis toegang tot de poolparty (3x)
 • Gratis toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken
 • Optredens van verschillende artiesten
 • De volledige omkadering van de trip

Optioneel: Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen.

Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag (+ €150) te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Is jouw vriendengroep verspreid over meerdere appartementen? Geen zorgen. Zolang jullie dezelfde groepsnaam hebben doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen naast elkaar of zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen naast elkaar of zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

De meeste jongeren zullen wellicht zelf koken in hun appartement. Maar wij bieden ook een speciaal Half Pension aan voor diegene die de kunsten van het koken toch nog niet helemaal onder de knie hebben.

 • Voor diegene die in een appartement verblijven:
  Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt €115 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten in een lokaal restaurant.
 • Voor diegene die in een hotelkamer verblijven:
  Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt €115 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten in het restaurant van het hotel.
boek nu