DJ CONTEST

ONZE DJ CONTEST VOOR DE EDITIE VAN 2021 IS HELAAS AL AFGELOPEN!

Voor onze zomertrip naar Lloret de Mar zijn wij nog op zoek naar muzikaaltalent!

De afstudeertrip van The Graduates is een unieke festivalreis waar jongeren in alle veiligheid kennis kunnen maken met grote discotheken, poolparties, boatparties and more. Als de zon onder gaat, gaan de neonlichtjes van de grote Hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde TOP-discotheek over met The Graduates. We hebben nog plaats voor 1 jong talent om The Graduates van de nodige beats te voorzien!

Inschrijven kan via het professionele platform VIBE door een mixtape door te sturen van minstens 30min.

Onze interne jury selecteert via VI.BE platform drie dj’s voor de finale ronde. Wij maken ze bekend via dit platform en op onze social media op 13 februari. Het is dan aan het publiek van The Graduates om te stemmen op 1 van de 3 finalisten. De 3 finalisten gaan bij inschrijving automatisch akkoord met het reglement rondom de verdere actie op Instagram.

Diegene die op zaterdag 20 februari om 16u de meeste stemmen heeft behaald wint de DJ Contest en mag een week mee naar Lloret de Mar.

We voorzien voor jou en één guest: transport heen en terug naar Spanje. 6 overnachtingen ter plaatsen, gratis drinks op de dag van het optreden en een strak geregelde soundcheck.

Wil jij graag jouw talent als dj komen tonen in de grootste clubs van Lloret de Mar voor meer dan 1.000 jongeren? Schrijf je nu in!

Bekijk de inzendingen van 2021