FOUX D’ALLOS

€495,-

incl. skipas + vervoer

FOUX D’ALLOS

€495,-

incl. skipas + vervoer

 • 1800 – 2576m
 • 180km
 • Après-ski
 • 1044km van Brussel
 • 10% – 18km
 • 33% – 61km
 • 48% – 87km
 • 7% – 14km
Inschrijven

Intro

De Graduates skireis naar Foux d’Allos is de perfecte vakantie voor Belgische jongeren die in de krokusvakantie voor een betaalbare prijs een topvakantie willen beleven. We hebben een volledige residentie kunnen afhuren speciaal voor Graduates met appartementjes van 4 tot 6 personen. Vlak voor de residentie hebben we een groot après-ski terras gebouwd waar ook na het skiën kan verbroederd worden. Het skigebied zelf is iets kleiner dan de allergrootste skigebieden van Frankrijk zoals Les 3 Vallées, maar het biedt met bijna 200km aan piste genoeg variëteit voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Tot slot beheren we vlak naast onze residentie ook onze eigen bar waar je ‘s avonds gezellig ééntje kunt drinken.

Accommodatie: Residentie Plein Sud

De residentie Plein Sud is helemaal afgehuurd enkel en alleen voor Graduates. Het is een prachtige residentie in het centrum van Foux d’Allos met zicht op de bergen. Je vindt er volledig uitgeruste appartementjes met eigen balkon, living en keuken. Vlak bij de residentie bouwen we een après-sk terras en er is een gezellige bar vlakbij. Elk appartement heeft ook een eigen skilocker. Het gebouw verlaten doe je al skiënd, want het gebouw ligt vlak aan de piste.

Activiteiten

Het Graduates team zal er voor zorgen dat er ook naast de piste één en ander te beleven valt en voorziet een paar spectaculaire activiteiten die volledig gratis zijn voor iedereen. Uiteraard zijn die niet verplicht en kan er meegedaan worden wanneer men wilt.

BIG AIR
BAG

SANTA
SKI

SNOW
SCOOTER

APRES
SKI

Après-Ski

Ook volgende winter zal er misschien wel anders uitzien dan we gewoon zijn door bestaande maatregelen. Wij nemen alvast het initiatief door vlak aan onze residenties een aantal heel ruime après-ski terrassen te bouwen in de openlucht. Op die manier kan er toch nog heel wat plezier gemaakt worden na een drukke dag skiën op een verantwoorde manier. Vlak er naast hebben we ook een eigen bar die we in beheer hebben en waar onze crew de sfeer zal verzorgen.

Eten en Drinken

We hebben een eigen kookteam in het werk gesteld om lekkere maaltijden klaar te maken voor alle graduates. Als er gekozen wordt voor de optie half-pension dan krijg je ’s avonds 7 uitstekende gerechten van Belgische makelij (zie foto). De maaltijden worden aan het appartement geleverd. ’s Ochtends komt onze crew langs om de ontbijtjes rond te delen, die je rustig kunt opeten in je eigen appartement.

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Route du Soleil maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te begeleiden, helpen waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer info@thegraduates.be

Iedereen die 16 – 18 jaar is mag zich inschrijven voor de skireis
Ben jij nog geen 16, maar word je dit schooljaar nog 16 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 4 en 6 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuwe team aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 januari 2021.
Online inschrijven kan via de website vanaf woensdag 30 september om 18u00. Iedereen die preregistreerde kan 1 uur vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf 17u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 januari 2021.

Als er negatief reisadvies bestaat op het moment van afreizen dan kun je gebruik maken van de corona cashback garantie. Lees hier alle details over het annuleringsbeleid en de Corona Cashback garantie.

De skireis naar Foux D’Allos gaat door tijdens de krokusvakantie van 2021.

Deze trip is uitsluitend voor 16 – 18 jarigen.
We vertrekken op vrijdagavond 12 februari 2021 met de bus uit Brussel rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zaterdagochtend 20 februari. Alle graduates zijn op zaterdagavond 20 februari terug in België.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in de skireis naar Foux D’Allos:
Prijzen hieronder vermeld zijn de Early Bird prijzen!
Foux D’Allos € 495, inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • Overnachting in appartementen (7 nachten)
 • The Graduates pull
 • Gratis toegang tot de Après-Ski
 • Gratis toegang tot de activiteiten
 • De volledige omkadering van de trip
 • Optioneel: Half Pension (ontbijt + avondeten) (€ 90)

Exclusief:

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Annuleringsverzekering (inclusief corona cashback garantie) (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Is jouw vriendengroep verspreid over meerdere appartementen? Geen zorgen. Zolang jullie dezelfde teamnaam hebben, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Voor de jongeren in Foux d’Allos hebben we een unieke maaltijdformule uitgewerkt. Elke avond kun je genieten van een lekkere en gezonde maaltijd die je kunt klaarmaken in je microgolf. Ons kookteam heeft dit reeds op voorhand klaargemaakt en zal dit aan het begin van de week in elk appartementje leveren. Voor elke ochtend wordt eveneens een gebalanceerd ontbijtje geleverd aan het appartement. De optie half-pension kost € 90 per week per persoon.

 • Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt € 90 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten.
INSCHRIJVEN
 • 1800 – 2576m
 • 180km
 • Après-ski
 • 1044km van Brussel
 • 10% – 18km
 • 33% – 61km
 • 48% – 87km
 • 7% – 14km
INSCHRIJVEN

Intro

De Graduates skireis naar Foux d’Allos is de perfecte vakantie voor Belgische jongeren die in de krokusvakantie voor een betaalbare prijs een topvakantie willen beleven. We hebben een volledige residentie kunnen afhuren speciaal voor Graduates met appartementjes van 4 tot 6 personen. Vlak voor de residentie hebben we een groot après-ski terras gebouwd waar ook na het skiën kan verbroederd worden. Het skigebied zelf is iets kleiner dan de allergrootste skigebieden van Frankrijk zoals Les 3 Vallées, maar het biedt met bijna 200km aan piste genoeg variëteit voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Tot slot beheren we vlak naast onze residentie ook onze eigen bar waar je ‘s avonds gezellig ééntje kunt drinken.

Accommodatie: Residentie Plein Sud

De residentie Plein Sud is helemaal afgehuurd enkel en alleen voor Graduates. Het is een prachtige residentie in het centrum van Foux d’Allos met zicht op de bergen. Je vindt er volledig uitgeruste appartementjes met eigen balkon, living en keuken.

Vlakbij de residentie bouwen we een après-sk terras en er is een gezellige bar vlakbij. Elk appartement heeft ook een eigen skilocker. Het gebouw verlaten doe je al skiënd, want het gebouw ligt vlak aan de piste.

Activiteiten

Gedurende deze fantastische week organiseren wij enkele memorabele activiteiten! Deze gaan door op verschillende tijdstippen en plaatsen en zijn uiteraard volledig vrijblijvend en niet verplicht.

BIG AIR
BAG

SANTA
SKI

SNOW
SCOOTER

APRES
SKI

Après-Ski

Ook volgende winter zal er misschien wel anders uitzien dan we gewoon zijn door bestaande maatregelen. Wij nemen alvast het initiatief door vlak aan onze residenties een aantal heel ruime après-ski terrassen te bouwen in de openlucht. Op die manier kan er toch nog heel wat plezier gemaakt worden na een drukke dag skiën op een verantwoorde manier. Vlak er naast hebben we ook een eigen bar die we in beheer hebben en waar onze crew de sfeer zal verzorgen.

Eten en Drinken

We hebben een eigen kookteam in het werk gesteld om lekkere maaltijden klaar te maken voor alle graduates. Als er gekozen wordt voor de optie half-pension dan krijg je ’s avonds 7 uitstekende gerechten van Belgische makelij (zie foto). De maaltijden worden aan het appartement geleverd. ’s Ochtends komt onze crew langs om de ontbijtjes rond te delen, die je rustig kunt opeten in je eigen appartement.

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Route du Soleil maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te begeleiden, helpen waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer info@thegraduates.be

Iedereen die 16 – 18 jaar is mag zich inschrijven voor de skireis
Ben jij nog geen 16, maar word je dit schooljaar nog 16 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 4 en 6 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuwe team aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 januari 2021.
Online inschrijven kan via de website vanaf woensdag 30 september om 18u00. Iedereen die preregistreerde kan 1 uur vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf 17u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 januari 2021.

Als er negatief reisadvies bestaat op het moment van afreizen dan kun je gebruik maken van de corona cashback garantie. Lees hier alle details over het annuleringsbeleid en de Corona Cashback garantie.

De skireis naar Foux D’Allos gaat door tijdens de krokusvakantie van 2021.

Deze trip is uitsluitend voor 16 – 18 jarigen.
We vertrekken op vrijdagavond 12 februari 2021 met de bus uit Brussel rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zaterdagochtend 20 februari. Alle graduates zijn op zaterdagavond 20 februari terug in België.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in de skireis naar Foux D’Allos:
Prijzen hieronder vermeld zijn de Early Bird prijzen!
Foux D’Allos € 495, inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • Overnachting in appartementen (7 nachten)
 • The Graduates pull
 • Gratis toegang tot de Après-Ski
 • Gratis toegang tot de activiteiten
 • De volledige omkadering van de trip
 • Optioneel: Half Pension (ontbijt + avondeten) (€ 90)

Exclusief:

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Annuleringsverzekering (inclusief corona cashback garantie) (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Is jouw vriendengroep verspreid over meerdere appartementen? Geen zorgen. Zolang jullie dezelfde teamnaam hebben, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Voor de jongeren in Foux d’Allos hebben we een unieke maaltijdformule uitgewerkt. Elke avond kun je genieten van een lekkere en gezonde maaltijd die je kunt klaarmaken in je microgolf. Ons kookteam heeft dit reeds op voorhand klaargemaakt en zal dit aan het begin van de week in elk appartementje leveren. Voor elke ochtend wordt eveneens een gebalanceerd ontbijtje geleverd aan het appartement. De optie half-pension kost € 90 per week per persoon.

 • Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt € 90 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten.
INSCHRIJVEN