Honderden zesdejaars 🎓 van over het hele land trekken in de zomer met The Graduates naar dé afstudeerbestemming bij uitstek: Lloret de Mar! 😎 🎉Lloret De Mar


The city that never sleeps

Deze Spaanse stad staat synoniem voor de onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met 🍸 in de hand op de hemelse stranden, genietend van de zwoele Spaanse 🌞. ’s Avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes

Als de zon onder gaat gaan de neonlichtjes van de grote hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde 🌟 top-discotheek 🌟 over met The Graduates.

The Activity Pack


In Lloret de Mar is er nog zoveel meer te doen dan 😎 en 🎉! Onderstaande activiteiten worden allemaal georganiseerd voor The Graduates en kan je tegen een supervoordelig tarief bijboeken bij je reservatie.

Boat Party
Trip naar Water World
Banana Boat
Trip naar Barcelona
Bumper Ball Tournament
Paintball

Your stay

De best gelegen appartementsgebouwen werden afgehuurd voor The Graduates. Ze zijn gelegen op of vlakbij "The Strip" van Lloret, de hoofdstraat met alle discotheken, en vlakbij 't strand: de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie!

Er zijn studio's & appartementen voor 2, 3, 4, 5 en 6 personen. Ben je met een grotere vriendengroep, dan zorgen we dat jullie appartementen naast of vlakbij elkaar liggen. Elk appartement is voorzien van keuken, living en badkamer.

Daarnaast heb je als Graduate ook een hele week toegang tot één van de mooiste zwembaden van Lloret de Mar. Hier wordt ook drie keer een spetterende pool party georganiseerd, enkel voor The Graduates.Foam Party (last summer)Fire show (last summer)

Praktische info

Heen & Terug

The Graduates vertrekken op zondagavond 2 september 2018 met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zondagavond 9 september. Alle graduates zijn op maandag 10 september in de voormiddag terug in België.

Kostprijs

Deelnemen kost 390€ per persoon, daarin is begrepen:

  • De busreis heen en terug
  • Overnachting in appartementen (6 nachten)
  • The Graduates shirt
  • Gratis toegang tot het zwembad en 3x poolparty
  • Gratis toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken
  • De volledige omkadering van de trip

Optioneel kan je nog alle activiteiten erbij nemen in een voordelig activity pack van 79€. Hierin is begrepen: Dagtrip naar Barcelona, Boat Party (drank excl.*), Bumperball Tournament, Banana boat sessie, Paintbal namiddag, tripje naar WaterWorld.

Je kan ook al deze activiteiten afzonderlijk bijboeken ter plaatse: Barcelona Trip: 25 € / Paintbal Sessie: 25 € / Boat Party: 35€ / Bumperball: 15 € / Banana Boating: 15 € / Waterworld: 25 €.

* Ter plaatse bij te betalen (20€ p.p.)

Inschrijven

Enkel wie geboren is in 1999 en 2000, of wie in schooljaar 2017-2018 in het zesde middelbaar is ingeschreven kan deelnemen aan The Graduates.

Vanaf maandag 22 januari 2018 om 19u kan er online ingeschreven worden op deze website. De eerste persoon die inschrijft maakt een team aan, kiest de grootte van het team en de gewenste types appartementen, de andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan dit team (ze hebben hiervoor je teamwachtwoord nodig). Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot 1 augustus 2018 ten laatste.

Begeleiding

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010.

Er is een groot aantal monitoren (1 per 15 personen) mee om de jongeren te helpen & begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen. Dagelijks komen de monitoren langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan. Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24/24 en 7 dagen op 7 bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde gebouwens als de jongeren.

Voor alle vragen kan u ons bereiken op info@thegraduates.be of op onderstaand adres:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent
tel. 09 310 52 04

Maaltijden

De meeste jongeren zullen wellicht zelf koken in hun appartement. Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie 'FOOD': je betaalt 89 € extra voor dagelijks ontbijt (in een foodpack) en elke avond diner in een lokaal restaurant.

Verzekering

Bij inschrijving kan je de Allianz Reis & Annulatieverzekering kiezen (39 €). Je leest hier wat de reisverzekering dekt, en hier de annulatievoorwaarden.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of heb je een leuk idee voor The Graduates? Spreek ons aan op Facebook, stuur een e-mail naar info@thegraduates.be of kom gewoon even langs bij ons op kantoor:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent

Join The GraduatesMaak je keuze hieronder.
De inschrijving verloopt via je facebook account**.

Nieuw Team Inschrijven bij bestaand team

** We gebruiken dit enkel om je basisgegevens & profielfoto al in te vullen en je aanwezig te zetten voor het event op facebook. Probleempjes met de inschrijvingsapplicatie mogen gemaild worden naar info@thegraduates.be