De Graduates Surf Trip trekt naar een tijdelijk dorpje van een aantal prachtige glamping tipi’s aan één van de mooiste baaien van Spanje. Het is de perfecte plaats om te leren surfen in een zalige omgeving. Dichter bij het paradijs op Aarde zul je moeilijk komen.

Surf Lodge

Home is where the waves are

Surfen of leren surfen zal een week centraal staan tijdens de surftrip Voor alle deelnemers is er gratis surfmateriaal (incl. Wetsuit) voorzien. Je kan er ook surfles volgen in drie verschillende niveaus: beginner, intermediate & advanced. Daarnaast zijn er nog tal van andere watersporten (zeilen, stand up paddling, …) en strandactiviteiten die een hele week zullen plaatsvinden.

Glamping?


Kamperen hoeft niet altijd basic te zijn: Op de Surf Trip slaap je in grote, comfortabele tipitenten van 20m² waar je rechtop in kunt staan. Je slaapt er niet op een mat of slaapzak, maar vindt er echte comfortabele bedden in terug die volledig uitgerust zijn met de zachtste matrassen, kussens en elektriciteit. Elke tipi heeft bovendien een prachtig zicht op zee, zodat je geduldig kan wachten op de perfecte swell.

Your stay

Je verblijft in de mooiste Surf Lodge van Spanje. Enkele tientallen luxueuze tipi’s met een prachtig zicht op de baai en de golven zijn een week lang jouw uitvalsbasis. Je kunt kiezen tussen een comfort versie waarbij je met 4 slaapt en elk een eigen bed hebt, of een deluxe versie waar je nog meer ruimte hebt en zelfs een persoonlijk terrasje. Voor de deluxe versie betaal je 100€ meer per persoon.

Er is elke avond muziek en een feest vanuit onze grote centrale tipi tent, vlak aan het strand. Op enkele avonden zijn er zelfs live optredens. Een ideaal decor voor de betere strandfeestjes tot in de vroege uurtjes.

We are The Graduates 2018


Bekijk de Grads die al ingeschreven zijn

Bekijk

Praktische info

Heen & Terug

De Surf Lodge van de Graduates gaat door tijdens de voorlaatste week van augustus.. De bus uit België vertrekt aan op vrijdagavond (rond 20u) en komt aan op zaterdagochtend 18 augustus in Spanje. De bus keert terug naar België op zaterdagavond 25 augustus en is terug in ons land op zondagochtend 26 augustus.

Wat is de gemiddelde leeftijd.

Om aan de Surf Lodge deel te nemen moet je minstens 16 jaar oud zijn. De deelnemers zullen allen tussen de 16 en de 18 jaar oud zijn.

Wat is de prijs

Verblijf in onze Surf Lodge kost € 290 p.p. (comfort tipi) of € 390 p.p.(deluxe tipi).

Monitoren?

Per 15 Graduates is er één ervaren monitor mee die 24u/7 zal bereikbaar zijn zowel voor The Graduates als voor de ouders thuis.

Inbegrepen:

 • 7 overnachtingen in prachtige tipi tenten
 • Gebruik van surfmateriaal en wetsuits
 • Dagelijkse strandfeesten & af en toe liveoptredens
 • Gebruik materiaal (longboards, SUPs, ...)
 • Games & activiteiten
 • Yogasessies
 • Kluis in iedere tent
 • Goodies
 • Epische feestjes en live concerts
 • Free Wifi
 • Optioneel:
 • Bus uit Brussel (+100€)
 • Half pension (120€)
 • Surflessen 3 x 2u (80€)

Food

Je kunt de optie half pension kiezen (+120€) dan krijg je 7x een heerlijk ontbijt en 7x heerlijk avondeten voorgeschoteld in de lodge zelf. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om zelf iets te kopen in het winkeltje, zelfs iets te koken, of naar een ander restaurant te gaan in de typische Spaanse costa stadjes.

Surfing

De surfspot aan onze lodge staat ervoor gekend om één van de beste surf spots te zijn van Spanje voor zowel beginners als gevorderden. In het begin van de week krijgt iedereen een gratis surf-initiatie. Wil je professionele lessen van een surf monitor dan kun je opteren om 3x2u les te nemen (+ 80€ )
Op die manier ben je zeker dat je aan het eind van de trip op een plank zult kunnen staan.

VERZEKERING

Bij inschrijving kan je de Allianz Reis & Annulatieverzekering kiezen (39 €). Je leest hier wat de reisverzekering dekt, en hier de annulatievoorwaarden.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Of heb je een leuk idee voor The Graduates? Spreek ons aan op Facebook, stuur een e-mail naar info@thegraduates.be of kom gewoon even langs bij ons op kantoor:

The Graduates
Brabantdam 98
9000 Gent

Surf Lodge InschrijvingJe kan niet meer inschrijven voor The Surf Trip 2018