Honderden zesdejaars van over het hele land trekken in de zomer met The Graduates naar dé afstudeerbestemming bij uitstek: Lloret de Mar!

Lloret de Mar

Deze Spaanse stad staat synoniem voor de onvergetelijke vakantie. Overdag relax je met cocktails in de hand op de hemelse stranden, genietend van de zwoele Spaanse zon. ’s Avonds ruil je de rust in voor zotte feestjes.

Meer info Inschrijven

Your stay

De best gelegen appartementsgebouwen werden afgehuurd voor The Graduates. Ze zijn gelegen op of vlakbij "The Strip" van Lloret, de hoofdstraat met alle discotheken, en vlakbij 't strand: de ideale uitvalsbasis voor jouw vakantie!

Er zijn studio's & appartementen voor 3, 4, 5 en 6 personen. Ben je met een grotere vriendengroep, dan zorgen we dat jullie appartementen naast of vlakbij elkaar liggen. Elk appartementje is voorzien van keuken, living en badkamer.

Lodging picture
Lodging picture
Lodging picture
Lodging picture
Lodging picture
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates
Atmosphere The Graduates

Special Guests

Tijdens dé Graduation Trip van het jaar nemen we een heel pak speciale gasten en artiesten met ons mee die elke dag zullen zorgen voor een gigantisch mooi feest en enkele knallende optredens.

Jebroer
Week 1
Artist
Lil Kleine
Week 2
Artist
C-Man
Artist
5napback
Artist
Artist
Flavour Drop
Artist
Edgard Mile
Artist
Arthur Lewis
Artist
Merlo
Artist
Jebroer
Week 1
Artist
Lil Kleine
Week 2
Artist
C-Man
Artist
5napback
Artist
Artist
Flavour Drop
Artist
Edgard Mile
Artist
Arthur Lewis
Artist
Merlo
Artist

The Activity Pack

Gedurende deze fantastische week organiseren wij enkele memorabele activiteiten! Deze gaan door op verschillende tijdstippen en plaatsen en zijn uiteraard volledig vrijblijvend en niet verplicht.

THE PERFECT PARTIES

Als de zon onder gaat, gaan de neonlichtjes van de grote hoofdstraat aan. Dit is het middelpunt van het plaatselijke uitgaansleven, je vindt er de beste clubs, bars en discotheken. Iedere avond nemen we één bepaalde top-discotheek over met The Graduates.

sanddance poolparty
Party The Graduates
de beste discotheken
Party The Graduates
rooftop party
Party The Graduates

Praktisch

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Route du Soleil maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te helpen en begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24h op 24h en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer info@thegraduates.be

The Graduates gaat door tijdens de laatste week van Augustus en de eerste week van September van 2019.

De laatste week van Augustus is een gecombineerde trip voor studenten die het 5de en 6de middelbaar hebben afgerond. De eerste week van September is een trip uitsluitend voor de afgestudeerden van het 6de middelbaar

  • Augustus: (5de en 6de Middelbaar)We vertrekken op zaterdagavond 24 augustus 2019 met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zaterdagavond 31 augustus. Alle graduates zijn op zondag 1 september in de voormiddag terug in België.
  • September: (Enkel 6de Middelbaar)We vertrekken op zaterdagavond 31 augustus 2019 met de bus uit Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zaterdagavond 7 september. Alle graduates zijn op zondag 8 september in de voormiddag terug in België.

Deelnemen kost 390€ per persoon, daarin is begrepen:

  • De busreis heen en terug
  • Overnachting in appartementen (6 nachten)
  • The Graduates shirt
  • Gratis toegang tot het zwembad en 3x poolparty
  • Gratis toegang tot de exclusief afgehuurde discotheken
  • De volledige omkadering van de trip

☆ Optioneel kan je nog alle activiteiten erbij nemen in een voordelig activity pack van 95€. Hierin is begrepen: Dagtrip naar Barcelona, Boat Party (drank excl.*), Bumperball Tournament, Beach Party, Paintball, tripje naar WaterWorld.

Je kan ook al deze activiteiten afzonderlijk bijboeken ter plaatse: Barcelona Trip: 25€ / Paintball Sessie: 25€ / Boat Party: 35€ / Bumperball: 15€ / Beach Party: 15€ / Waterworld: 25€.

* Ter plaatse bij te betalen (20€ p.p.)

Enkel wie geboren is in 2001 en 2002, of wie in schooljaar 2018-2019 in het zesde middelbaar is ingeschreven kan deelnemen aan The Graduates.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Online inschrijven kan via de website vanaf zondag 16 december 2018 om 12u00. Iedereen die pre-registreerde kan 24u vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf zaterdag 15 december 2018 om 12u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 1 augustus 2019.

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 3 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 3, 4, 5, 6 en 7 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuwe team aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door te klikken op inschrijven in een 'bestaand team'. Je hebt daarvoor de groepsnaam en het paswoord nodig die de eerste persoon heeft aangemaakt. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 1 augustus 2019.

Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo kunnen we ervoor zorgen dat jullie appartementen zich naast elkaar bevinden.

De meeste jongeren zullen wellicht zelf koken in hun appartement. Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie 'Food Pack': je betaalt 115 € extra voor dagelijks ontbijt (in een foodpack) en elke avond diner in een lokaal restaurant.
Info image

Join The Trip

Join the Graduates

De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuwe groep aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door te klikken op inschrijven in een bestaande groep.