THE GRADUATES WINTER 2023

La Plagne

SOLD OUT

The Graduates winter 2023

La Plagne

SOLD OUT

THE GRADUATES LA PLAGNE

Honderden jongeren van over het hele land trekken in de winter met The Graduates naar hét geestigste skigebied van Europa, La Plagne!

17 februari – 25 februari 2023

Schrijf mij nu in op de wachtlijst >

ACTIVITEITEN

Dit jaar studeren jullie (hopelijk) eindelijk af! Daarom trekken we samen met jullie naar één van de beste skigebieden van Europa. Samen met honderden jongeren kunnen jullie dagelijks genieten van ski, après-ski, en een goeie boitsessie.

Naast de  feestsessies die jullie van ons kunnen verwachten, voorzien we overdag speciaal voor jullie ook knotsgekke activiteiten op en naast de piste! Deze zijn steeds makkelijk te bereiken en gratis voor iedereen. Zeker de moeite!

la plagne,

Frankrijk

Met haar 225km aan piste is La Plagne één van de beste skigebieden van Europa! Met 120km aan blauwe piste kunnen je vrienden die voor het eerst op hun latten staan comfortabel naar benden geraken. Voor zij die wat meer uitdaging zoeken kunnen genieten van een perfecte hoeveelheid aan rode en zwarte pistes.

EARLY BIRD TICKET

VANAF €655

Inclusief:

 • 7 overnachtingen
 • Skipas La Plagne (225 km)
 • Spectaculaire Winter Games
 • Top-Après-Ski
 • De skireis van je leven!

Optioneel

 • Bus uit België
 • Uitbreiding Paradiski (425km)
 • Ski & Snowboardmateriaal*
 • Ski & Snowboardlessen*

*De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijfpagina.

WACHTLIJST

ACCOMMODATIE

In La Plagne ski je gewoon tot aan de deur van je  gebouw. Zo kan je na het uitgaan ’s ochtends direct de latten op en ben je gelijk weer fris, en alle kamers liggen vlak bij elkaar!

Onze appartementen zijn steeds volledig uitgerust. Dit wil zeggen dat je er makkelijk kan koken. Ook is er steeds een kleine living om in te chillen. Sommige appartementen kunnen zelfs genieten van een prachtig uitzicht over de Franse Alpen.

PRAKTISCHE INFO

FAQ

Inschrijven gebeurt in groepen van 2 tot 15 personen. De eerste die zich inschrijft, maakt de groep aan, de anderen voegen zich daarna toe aan deze groep (binnen de 10 dagen).

Er zijn appartementen van 3p, 4p, 5p en 6p, sommige groepen zullen dus appartementen moeten combineren. Wij zorgen ervoor dat deze appartementen zo dicht mogelijk bij elkaar liggen. Ben je met minder dan het aantal bedden in het appartement dat je kiest, dan betaal je een toeslag voor de lege bedden (€ 200 / leeg bed).

Naar La Plagne rijden we ‘s nachts, we vertrekken op vrijdagavond 17 februari. Er zullen bussen vertrekken rond 20u00, het exacte uur van vertrek wordt later meegedeeld. De aankomst in La Plagne is voorzien op zaterdag voormiddag 18 februari. In het terugkeren vertrekken we op zaterdag, 25 februari in de ochtend, aankomst in België is op zaterdag avond, 25 februari.

Op- en afstapplaatsen:

 • Gent
 • Antwerpen
 • Leuven

In La Plagne verblijf je in een stadje op 1800 m hoogte.

Je verblijft in appartementen die verspreid zijn over heel La Plagne. Onze appartementen liggen allemaal vlak op of vlak bij de piste. Alle appartementen zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, er is een volledig uitgeruste keuken, sanitair en een living.

Vanaf midden januari 2023 kan je online de waarborg betalen van € 100 p.p. voor de eigenaars van de appartementen.

EARLY BIRD

€655

Je betaalt hiervan slechts € 200 als voorschot om je plaats reserveren. Het restbedrag dient betaald te worden voor 1 januari 2023.

Deze prijs is inclusief:

Prijzen hieronder vermeld zijn de prijzen inclusief de hoogste EARLY BIRD KORTING!

 • Verblijf van 7 nachten (zaterdag 18 februari – zaterdag 25 april 2023)
 • Skipas 6d voor La Plagne (200 km) (van zo 18 april t.e.m. vr 24 april)
 • The Graduates Festivalbandje met toegang tot de feestjes
 • spectaculaire Winter Games
 • Hello bank! Membership **

Optioneel

Extra:

 • Touristentaks – €2/dag (ter plaatste te betalen)

*De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Voor de mensen die met eigen vervoer wensen te komen, is er ter plaatse maar weinig gratis parking. Ondergrondse parking is betalend in La Plagne, hou hier dus rekening mee (gemiddelde kost: € 80 à € 140 voor 1 week).

Zorg er verder voor dat jullie met voldoende ervaren chauffeurs in de auto zitten. De route naar La Plagne is lang en niet voor watjes, zeker de laatste bergklim kan besneeuwd en glad zijn!

The Graduates Winter 2023 naar La Plagne was in een razend tempo uitverkocht. Wij doen ons uiterste best om nog extra appartementen te voorzien. Wil je nog mee in de krokusvakantie, schrijf je dan in op de wachtlijst. Ook beschikbaar tijdens de paasvakantie? Bekijk dan even onze reis naar Les Arcs.

The Graduates Pasen : SNOWCLASH
Schrijf mij in op de wachtlijst >