BEPERKT AANBOD

Verblijf met een een beperkte groep leeftijdsgenoten gedurende 1 week in een luxueuze villa onder de Spaanse Zon!

3 – 10 juli 2021

ENJOY LIFE TO THE FULLEST

THE GRADS MANSION VAN 2021

De Grads Mansion is gelegen in het mooie Condado del Jaruco, niet ver van het centrum en het strand van Lloret de Mar. Ieder duo beschikt over zijn eigen privé kamer binnenin de villa.

MEER INFO

Waarom The Grads Mansion?

Neem deel met jouw beste vriend(in)

Ontmoet 16 nieuwe vrienden voor het leven

Geniet van de zomervakantie in pure luxe

Join met jouw beste vriend/vriendin

Ontmoet 16 nieuwe vrienden

Geniet van de zomervakantie in alle luxe

Schrijf je in als duo met één van jouw beste vrienden/vriendinnen en beleef samen een onvergetelijke reis.

In de Mansion verblijven er nog 8 andere duo’s. Allemaal grads met het doel om nieuwe mensen te leren kennen en een spetterende tijd te beleven. Je houdt er ongetwijfeld vriendschappen voor het leven aan over.

Na een jaar thuis te moeten blijven en amper van het leven te hebben kunnen genieten, is het tijd om er volledig van te proeven. In onze luxe villa kan dit zonder zorgen!

ACTIVITY PACK

Geniet tijdens jouw verblijf van ons super voordelig activiteiten pakket. Overdag verwennen we jou met leuke uitstappen, ‘s avonds wanneer de neonlichtjes van de partystrip aangaan krijg je toegang met de Nightlife Pass tot de grootste clubs van Lloret.

BOAT PARTY

Meer info

BOAT PARTY

We varen uit op een prachtige catamaran waar je kan genieten van een All-In formule. Drank vloeit er à volonté over het dek van het schip en dit in combinatie met enkele lekkere versnaperingen. Hiervoor moet er ter plaatsen nog €20 betaald worden voor de All-In Formule.

NIGHTLIFE PASS

Meer info

NIGHTLIFE PASS

Geniet van gratis toegang tot 4 van de grootste dicotheken van Lloret de Mar. Ontdek het bruisende uitgaansleven tot in de vroege uurtjes.

WATERWORLD

Meer info

WATERWORLD

Daguitstap naar het grootste waterpretpark van Spanje! Reuze glijbanen, waterkolken, golven en wildwater- zwembaden, … Je vindt er werkelijk alles. Een echt paradijsje voor de waterratten onder jullie.

PAINTBALL

Meer info

PAINTBALL

Paintball is een non-contact sport waarbij je de tegenstander probeert uit te schakelen door hem of haar te markeren met een verfballetje dat wordt afgevuurd uit een luchtdrukpistool.

CORONA FLEXIBILITEIT

Reizen in deze vreemde tijden kan wat boekingsangst teweeg brengen.
Bij The Graduates zit je goed!

Boek zonder zorgen!
Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek, dankzij onze (tijdelijk gratis) Superflex verzekering.

Meer info!

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. 

Tijdens de week reizen er 2 monitoren en 1 projectleider mee om de jongeren te helpen en te begeleiden waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We nemen 2 monitoren per 18 deelnemers mee en deze slapen ook in een aparte kamer in de villa. De jongeren zijn gedurende hun verblijf volledig vrij om te staan en gaan waar ze willen. De monitoren zijn er enkel om te ondersteunen indien nodig en hen te begeleiden naar de verschillende activiteiten.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residentie als de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer ons via mail.

Iedereen die 16 – 18 jaar is mag zich inschrijven voor The Grads Mansion.
Ben jij nog geen 16 maar wordt je dit schooljaar nog 16 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2  of 4 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuw team aan. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere persoon voegt zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan het team door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Maar geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 1 juni 2021.

Online inschrijven kan via de website vanaf woensdag 27 januari om 16 uur. Iedereen die zich heeft gepreregistreerd kan 1u vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf 15 uur.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 1 juni 2021.

The Grads Mansion gaat door tijdens de eerste week van juli 2021.

We vertrekken op zaterdagochtend 3 juli 2021 met het vliegtuig (vluchtnummer FR 2917) uit Brussel om 8u55. De volledige info over vertrek wordt 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zaterdagavond 10 juli met het vliegtuig (vluchtnummer FR 2939) uit Barcelona om 19u10 uur. Alle graduates landen op zaterdagavond om 21u25.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen:
Prijzen hieronder vermeld zijn de Early Bird prijzen!
THE GRADS MANSION €490 inclusief:

  • Overnachting in onze luxe Mansion (7 nachten)
  • The Graduates shirt
  • Alle activiteiten die door onze monitoren ter plaatsen worden georganiseerd (met uitzondering het Activity Pack)
  • De volledige omkadering van de trip
  • Noodnummer waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen

Optioneel: Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen.

Ben je met meer dan 2 of 4 personen geïnteresseerd om deel te nemen aan The Graduates Mansion? Geen probleem! Stuur ons direct een mailtje met de grootte van jullie groep en dan bekijken we samen de mogelijkheden. 

De Mansion beschikt over meerdere keukens, dus wie zelf wil koken kan dat in alle vrijheid doen. Voor diegene die de kunsten van het koken toch nog niet helemaal onder de knie hebben bieden wij de optie Half Pension (ontbijt + avondeten)

  • Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt €115 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten verzorgt door 2 plaatselijke chefs. Het zijn telkens volwaardige maaltijden. Deze variëren van een simpele pasta bolognese tot een BBQ met alles erop en eraan!
INSCHRIJVEN

YOU ONLY LIVE ONCE, BUT IF YOU DO IT RIGHT, ONCE IS ENOUGH.