SAN SICARIO

KROKUSVAKANTIE

SOLD OUT

SAN SICARIO

KROKUSVAKANTIE

SOLD OUT

 • 1700 – 2823m

 • 400km

 • Eigen Après-Ski Zone

 • 973km van Brussel

 • 5% – 20km

 • 19% – 76km

 • 55% – 220km
 • 21% – 84km
SOLD OUT

Intro

De Graduates skireis naar Sansicario is de perfecte vakantie voor Belgische jongeren die in de krokusvakantie voor een betaalbare prijs een topvakantie willen beleven. We hebben een volledige hotel kunnen afhuren speciaal voor de Graduates met appartementjes van 4 tot 8 personen. Vlak voor de residentie hebben we ons eigen groot après-ski terras gebouwd waar ook na het skiën kan verbroederd worden. Het skigebied zelf biedt met 400km aan piste genoeg variëteit voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Tot slot beheren we in het hotel onze eigen feestzaal, waar je ’s avonds gezellig eentje kunt drinken en een dansje kan placeren.

Accommodatie: Olympic center hotel

Het Olympic Center Hotel is helemaal afgehuurd enkel en alleen voor de Graduates. Het is een prachtige residentie met zicht op de bergen. Je vindt er volledig uitgeruste hotelkamers met een eigen balkon en badkamer. Vlak bij de residentie bouwen we ons eigen Après-Ski terras en in het hotel hebben we onze eigen feestzaal. Elke hotelkamer heeft ook een eigen skilocker. Het gebouw verlaten doe je al skiënd, want het gebouw ligt vlak aan de piste.

Activiteiten

Het Graduates team zal er voor zorgen dat er ook naast de piste één en ander te beleven valt en voorziet een paar spectaculaire activiteiten die volledig gratis zijn voor iedereen. Uiteraard zijn die niet verplicht en kan er meegedaan worden wanneer men wilt.

BIG AIR
BAG

SANTA
SKI

SNOW
SCOOTER

APRES
SKI

Après-Ski & Party

Vlak voor de deur van het hotel organiseren we onze volledig eigen Après-Ski. De crew zorgt hier voor een aangename sfeer en de meegereisde Dj’s voor de muziek. Wanneer de zon ondergaat gaan de discolichten van onze eigen feestzaal in het hotel aan en knallen de beats door de speakers! We zorgen voor de beste plaatjes om er geweldige feestjes van te maken!

Eten en Drinken

 

Wie wil kan kiezen voor de optie half-pension, dan krijg je ’s avonds 7 uitstekende gerechten van Italiaanse bodem en ’s ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt en avondmaal gaan gewoon door in het restaurant van het hotel.

 

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Route du Soleil maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te begeleiden, helpen waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer info@thegraduates.be

Iedereen die 16 – 18 jaar is mag zich inschrijven voor de skireis
Ben jij nog geen 16, maar word je dit schooljaar nog 16 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 4 tot 8 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuw team aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 januari 2022.
Online inschrijven kan via de website vanaf dinsdang 28 september om 18u00. Iedereen die preregistreerde kan 24 uur vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf maandag 27 september om 18u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 januari 2022.

Tegen april 2022 zal iedereen sowieso al de kans hebben gekregen om zich te laten vaccineren en is corona hopelijk een nare herinnering uit het verleden. Er is geen enkele indicatie dat er nog beperkingen zullen gelden tegen dan. We gaan er dan ook helemaal van uit dat het een reis zal worden zoals het opnieuw 2019 was.
Mocht er toch nog één of ander virus of een variant roet in het eten gooien dan kun je steeds kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering (+49EUR) waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie. Lees hier alle details over het de superflex annuleringsverzekering.

De skireis naar San Sicario gaat door tijdens de krokusvakantie van 2022.

Deze trip is uitsluitend voor 16 – 18 jarigen.
We vertrekken op zaterdagavond 26 februari 2022 met de bus uit Antwerpen, Leuven, Brussel en Gent rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zondagochtend 6 maart. Alle Graduates zijn op zondagavond 6 maart terug in België.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in de skireis naar Sansicario:
Prijzen hieronder vermeld zijn de Early Bird prijzen!
Sansicario € 530, inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • 6 dagen skipas
 • Overnachting op hotel (7 nachten)
 • The Graduates pull
 • Gratis toegang tot de Après-Ski
 • Gratis toegang tot de activiteiten
 • De volledige omkadering van de reis
 • Optioneel: Half Pension (ontbijt + avondeten) (€ 100)

Exclusief:

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Superflex Annuleringsverzekering (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Ben je met minder dan het aantal bedden in de kamer dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Is jouw vriendengroep verspreid over meerdere hotelkamers? Geen zorgen. Zolang jullie dezelfde teamnaam hebben, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie kamers zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie kamers zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Voor de jongeren in Sansicario hebben we een unieke maaltijdformule uitgewerkt. Elke avond kun je genieten van een lekkere en gezonde Italiaanse maaltijd die wordt geserveerd in het restaurant van het hotel. Voor elke ochtend wordt eveneens een gebalanceerd ontbijtbuffet geserveerd in het hotel. De optie Half Pension kost €100 per week per persoon.

 • Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt €100 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten.
SCHRIJF MIJ IN >>
 • 1700 – 2823m

 • 400km

 • Eigen Après-Ski Zone

 • 973km van Brussel

 • 5% – 20km

 • 19% – 76km

 • 55% – 220km
 • 21% – 84km
SOLD OUT

Intro

De Graduates skireis naar Sansicario is de perfecte vakantie voor Belgische jongeren die in de krokusvakantie voor een betaalbare prijs een topvakantie willen beleven. We hebben een volledige hotel kunnen afhuren speciaal voor de Graduates met appartementjes van 4 tot 8 personen.

Vlak voor de residentie hebben we ons eigen groot après-ski terras gebouwd waar ook na het skiën kan verbroederd worden. Het skigebied zelf biedt met 400km aan piste genoeg variëteit voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër. Tot slot beheren we in het hotel onze eigen feestzaal, waar je ’s avonds gezellig eentje kunt drinken en een dansje kan placeren.

Accommodatie: Olympic Center Hotel

Het Olympic Center Hotel is helemaal afgehuurd enkel en alleen voor de Graduates. Het is een prachtige residentie met zicht op de bergen. Je vindt er volledig uitgeruste hotelkamers met een eigen balkon en badkamer.

Vlak bij de residentie bouwen we ons eigen Après-Ski terras en in het hotel hebben we onze eigen feestzaal. Elke hotelkamer heeft ook een eigen skilocker. Het gebouw verlaten doe je al skiënd, want het gebouw ligt vlak aan de piste.

Activiteiten

Gedurende deze fantastische week organiseren wij enkele memorabele activiteiten! Deze gaan door op verschillende tijdstippen en plaatsen en zijn uiteraard volledig vrijblijvend en niet verplicht.

BIG AIR
BAG

SANTA
SKI

SNOW
SCOOTER

APRES
SKI

Après-Ski & Party

Vlak voor de deur van het hotel organiseren we onze volledig eigen Après-Ski. De crew zorgt hier voor een aangename sfeer en de meegereisde Dj’s voor de muziek. Wanneer de zon ondergaat gaan de discolichten van onze eigen feestzaal in het hotel aan en knallen de beats door de speakers! We zorgen voor de beste plaatjes om er geweldige feestjes van te maken!

Eten en Drinken

 

Wie wil kan kiezen voor de optie half-pension, dan krijg je ’s avonds 7 uitstekende gerechten van Italiaanse bodem en ’s ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet. Het ontbijt en avondmaal gaan gewoon door in het restaurant van het hotel.

 

Algemene info

The Graduates is het jongerenconcept van Route du Soleil, specialist in jongerenreizen sinds 2010. Route du Soleil maakt deel uit van de reisorganisatie Travelbase.

Tijdens de week is er een groot aantal monitoren mee om de jongeren te begeleiden, helpen waar nodig en hen een fantastische week te bezorgen.

We hebben 1 monitor per 15 deelnemers en we komen dagelijks langs in alle appartementen om te verzekeren dat alles in orde is.

The Graduates is specialist in het ontvangen en omkaderen van jongeren van 16 tot 18 jaar. We verzekeren jaarlijks de vakantie van honderden jongeren die samen (vaak voor de eerste keer) op reis gaan met vrienden.

Gedurende de jaren hebben we een gezond evenwicht gevonden tussen het waarborgen van de vrijheid van de jongeren en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden door hen te betrekken in allerlei activiteiten waarbij ze andere leeftijdsgenoten leren kennen.

We maken hen wegwijs op de bestemming en tonen hen welke plekken de moeite waard zijn en waar ze beter niet heengaan.

Onze begeleiders (monitoren in het jeugdwerk) zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 in het dorp bereikbaar in geval van problemen, en slapen in dezelfde residenties van de jongeren.

Vragen hierover? Contacteer info@thegraduates.be

Iedereen die 16 – 18 jaar is mag zich inschrijven voor de skireis
Ben jij nog geen 16, maar word je dit schooljaar nog 16 dan ben je ook welkom mits toestemming van jouw ouder(s) of voogd.

Heb je een jaar overgeslagen, ben je een jaartje blijven zitten of zit je in jouw 7de jaar? Geen probleem je bent meer dan welkom!

Inschrijven gebeurt via deze website in teams van 2 tot 15 personen. Afhankelijk van het aanbod zijn er appartementen van 4 tot 8 personen. De eerste persoon die inschrijft maakt een nieuw team aan, kiest de grootte van de vriendengroep en het gewenste type appartement. Hierna krijgt deze persoon een unieke link in zijn mailbox. De andere personen voegen zich daarna (binnen de 10 dagen) toe aan deze groep door zich via de unieke link in te schrijven. Bij inschrijving kies je al je gewenste opties. Geen zorgen, je kunt deze nog wijzigen tot ten laatste 15 januari 2022.
Online inschrijven kan via de website vanaf dinsdang 28 september om 18u00. Iedereen die preregistreerde kan 24 uur vroeger inschrijven om zeker te zijn van een plaatsje op deze fantastische reis. Zij kunnen dus inschrijven vanaf maandag 27 september om 18u00.

Bij inschrijving kies je al je gewenste opties, maar deze kan je nog wijzigen tot uiterlijk 15 januari 2022.

Tegen april 2022 zal iedereen sowieso al de kans hebben gekregen om zich te laten vaccineren en is corona hopelijk een nare herinnering uit het verleden. Er is geen enkele indicatie dat er nog beperkingen zullen gelden tegen dan. We gaan er dan ook helemaal van uit dat het een reis zal worden zoals het opnieuw 2019 was.
Mocht er toch nog één of ander virus of een variant roet in het eten gooien dan kun je steeds kiezen voor onze Superflex Annuleringsverzekering (+49EUR) waarbij je heel flexibel kunt annuleren met 100% geld-terug-garantie. Lees hier alle details over het de superflex annuleringsverzekering.

De skireis naar San Sicario gaat door tijdens de krokusvakantie van 2022.

Deze trip is uitsluitend voor 16 – 18 jarigen.
We vertrekken op zaterdagavond 26 februari 2022 met de bus uit Antwerpen, Leuven, Brussel en Gent rond 21u. Het exacte uur & de vertrekplaats worden 2 weken voor vertrek medegedeeld via e-mail en op de website. De terugkeer naar België staat gepland op zondagochtend 6 maart. Alle Graduates zijn op zondagavond 6 maart terug in België.

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van al de prijzen en wat er juist is inbegrepen in de skireis naar Sansicario:
Prijzen hieronder vermeld zijn de Early Bird prijzen!
Sansicario € 530, inclusief:

 • De busreis heen en terug
 • 6 dagen skipas
 • Overnachting op hotel (7 nachten)
 • The Graduates pull
 • Gratis toegang tot de Après-Ski
 • Gratis toegang tot de activiteiten
 • De volledige omkadering van de reis
 • Optioneel: Half Pension (ontbijt + avondeten) (€ 100)

Exclusief:

Volgende zaken kan je ook nog bij je inschrijving regelen. Voor skimateriaal & skilessen is dit +/- 30% goedkoper dan als je dit ter plaatse regelt.

 • Europ Assistance Reisbijstandsverzekering (€ 39)
 • Superflex Annuleringsverzekering (€ 49)
 • Ski & Snowboardmateriaal
 • Ski & Snowboardlessen

De prijzen voor bovenstaande opties vind je op de inschrijvingspagina.

Ben je met minder dan het aantal bedden in de kamer dat je kiest, dan heb je de mogelijkheid om een toeslag te betalen voor de lege bedden, of je appartement te delen met een andere groep.

Is jouw vriendengroep verspreid over meerdere hotelkamers? Geen zorgen. Zolang jullie dezelfde teamnaam hebben, doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie kamers zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Zit je in een vriendengroep met meer dan 15 personen? Geen zorgen. Maak twee afzonderlijke groepen aan met dezelfde naam (bijvoorbeeld groepX 1 en groepX 2), zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat jullie kamers zo dicht mogelijk bij elkaar liggen.

Voor de jongeren in Sansicario hebben we een unieke maaltijdformule uitgewerkt. Elke avond kun je genieten van een lekkere en gezonde Italiaanse maaltijd die wordt geserveerd in het restaurant van het hotel. Voor elke ochtend wordt eveneens een gebalanceerd ontbijtbuffet geserveerd in het hotel. De optie Half Pension kost €100 per week per persoon.

 • Bij inschrijving kan je kiezen voor de optie ‘Half Pension‘: je betaalt €100 extra voor dagelijks ontbijt en avondeten.
SOLD OUT